Допомога від Асоціації

Дипломи

РЕЄСТРАЦІЯ ДИПЛОМІВ МАЙСТРІВ

Якщо Ви вже є володарем диплома, досить подати заявку в "НАМ" на його реєстрацію. Майстру необхідно буде підтвердити кваліфікацію, після чого документ фахівця буде зареєстрований в єдиній базі.

The maximum file size is 15mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Сьогодні ті, хто бажає освоїти одну з професій індустрії тату, татуажу та пірсингу, натрапляють на певні труднощі.

• Здавалося б, аби отримати спеціальність майстра тату, татуажу або пірсингу, досить пройти навчання в спеціалізованій студії або освітньому центрі. Однак такі компанії не видають дипломів державного зразка. Тому їх рівень підготовки до освітньої діяльності не підтверджений та дуже часто викликає сумніви.
  • Атестовані державні навчальні заклади не навчають зазначеним професіям.
  • Навіть при наявності навичок та умінь у претендента, багато салонів не приймають на роботу фахівців без наявності диплома.

Виходить замкнуте коло, вихід з якого пропонує Національна асоціація. Професійне об'єднання здійснює реєстрацію дипломів тату майстрів.

ЩО ТАКЕ РЕЄСТРАЦІЯ ДИПЛОМІВ МАЙСТРІВ ТАТУ, ТАТУАЖУ ТА ПІРСИНГУ?

Реєстрація дипломів тату майстрів в єдиній базі одночасно переслідує відразу кілька цілей:

• Зменшується число підроблених документів, які продаються на чорному ринку всім охочим. Будь-який салон, майстерня або студія при прийнятті кандидата на роботу може перевірити наявність його документа в єдиній базі Асоціації.
  • Вагомість курсів або освітньої програми навчального закладу значно зростає, якщо студія або школа гарантує реєстрацію дипломів майстрів тату в НАМ.

ЯК ПРОЙТИ РЕЄСТРАЦІЮ ДИПЛОМІВ МАЙСТРІВ ТАТУ, ТАТУАЖУ ТА ПІРСИНГУ?

Майстру: Якщо Ви вже є володарем диплома, досить подати заявку в НАМ на його реєстрацію. Майстру необхідно буде підтвердити кваліфікацію, після чого документ фахівця буде зареєстрований в єдиній базі.

Школі або студії: Для тих організацій, які надають освітні послуги, ми пропонуємо реєстрацію дипломів на наступних умовах:

• необхідно підтвердити кваліфікацію викладачів центру;
  • школа проходить узгодження програми навчання;
  • після атестації школа отримує сертифікат, а її випускники - зареєстровані дипломи про отримання спеціальності.

ЩО ДАЄ РЕЄСТРАЦІЯ ДИПЛОМІВ ТАТУ МАЙСТРІВ?

Дипломований фахівець цінується набагато вище на ринку праці, ніж майстер, який не може підтвердити рівень підготовки. А освітній центр, який гарантує слухачам реєстрацію дипломів тату майстрів, викликає в абітурієнтів набагато більшу довіру, ніж курси, після закінчення яких видаються сертифікати, розтиражовані на звичайному кольоровому принтері.

ДОЛУЧАЙСЯ ДО КОМАНДИ МАЙСТРІВ УКРАЇНИ

ПРЯМО ЗАРАЗ ТА ОТРИМАЙ ЧЛЕНСЬКІ ПЕРЕВАГИ

Copyright © 2019 ГО "НАМ ТАТУ".

КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛІВ САЙТУ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЛИШЕ З АКТИВНИМ ПОСИЛАННЯМ НА ДЖЕРЕЛО TATTOO-ASSOCIATION.COM